Sunday, 28 October 2012

SIREHEMAS

SIREHEMAS

.
.
 
.
WARISAN PUTERI
 
Harga Promosi : RM 16.00 [Harga sebenar - SM : RM19.00 / SS : RM22.00]
.
Pencuci berasaskan herba untuk wanita dimana ia bertindak membantu menstabil pH wanita. Diformulasi secara tradisional berasaskan astrigen ekstrak herba sirih dan diadun dengan manjakani, pati sari bunga dan antiseptik untuk membantu mengurangkan keputihan, bau, pembiakan fungus disamping membantu menguatkan oto dan perjalanan darah. Ia memberi keselesaan dan kesegaran yang panjang disamping meningkatkan keyakinan, agar lelaki lebih menghargai wanita.
.
.
LOSYEN HERBA SIRIH
 
 
Harga Promosi : RM 24.00 [Harga sebenar - SM : RM29.00 / SS : RM32.00]
.
Losyen herba yang diformulasi dengan ekstrak herba sirih dan bahan-bahan herba bermutu lain diperkaya dengan vitamin tocopherol dan aromateraphy amat sesui untuk semua. Losyen pelbagai guna ini amat sesuai diguna untuk urutan belaian bagi menambah kesegaran kulit dan tubuh.
********************************************************************
Sekiranya tuan/puan ingin mendapatkan produk SIREHEMAS yang tidak tersenarai di laman web ini sila call kami untuk mendapatkannya.
.
.
HARGA PROMOSI


Harga promosi seperti di atas.
Beli banyak lagi diskaun boleh diberikan. Email kepada kami : hazuryenterprise@gmail.com

.
KOS PENGHANTARAN
Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran 500gm yang pertama. Sila berhubung dengan Puan Zury 012-7762219 untuk penjelasan lanjut.
.

Sila email kami untuk pengedar yang berminat untuk menjadi agen dropshipper.


.
.
 

No comments:

Post a Comment